En el nostre atelier de festa, núvia, comunions, nens... oferim amb un tracte exclusiu, vestits adequats a cada ocasió, a preus molt equilibrats. Fa molts anys que presentem una col·lecció nova cada temporada i alhora creem, dissenyem i confeccionem el teu vestit a mida. Interpretem els teus desitjos més personals.

CITA PREVIA al telf. 629 839 437Barcelona

Carrer de Deu i Mata 38
08014 Barcelona


Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Procés Creatiu E'vero

E'vero confecciona els vestits de manera totalment artesanal y exclusiva amb un procés de creació que en cada cas és diferent. La interpretació dels gustos i desitjos de la núvia és el més important per nosaltres i es plasma en el disseny definitiu.

Aquest procés de creació del vestits es concentra normalment en 3 o 4 proves que fem en el nostre espai de Barcelona.

Aquests models exclusius ja sigui en núvia o festa tenen una evolució que expliquem a continuació de manera clara i esquemàtica.


50 ENTREVISTA PERSONAL AMB LA CRISTINA, PER COMENÇAR A DEFINIR L'ENCÀRREC.
20DIBUIX EN PAPER PER PLASMAR LA IDEA.
10GLASILLA AMB LES MIDES I MODIFICACIONS PARLADES.
40ELECCIÓ DE TELES, COLORS I DETALLS.
40CONFECCIÓ DEL VESTIT DEFINITIU EN EL TALLER DE BARCELONA.
40TOTES LES PROVES NECESSÀRIES PELS ARRANJAMENTS ACORDATS.
23ASSESORAMENT EN ESTILISME, PENTINATS I TOCATS, RAMS I DETALLS.

Intentem donar un tracte exclusiu als nostres clients. El tracte que es mereixen per una ocasió única i tan especial. Ens agrada parlar i conèixer a la gent, això també ens permet fer-nos una idea del context i personalitat que es troba al darrera de cada encàrrec.


Més en aquesta categoria: « E'vero - Qui som

Cristina Jordà

Hola soc la Cristina Jordà.

Fa molts anys que treballo en el sector i se que hi ha gent que necessita un tracte personal al comprar un vestit per una ocasió especial, no et preocupis jo te'l donaré.

Tens la opció d'escollir un vestit de col.lecció, exposat al nostre atelier i sinó t’ajudaré en el procés de creació del teu propi vestit, que serà absolutament exclusiu.

M'he especialitzat en els vestits a mida, perquè se que ni cada ocasió, ni tothom és igual, per això t’aconsellaré en el que més et convingui.

A més, el fet d’estar recolzada per la firma E’vero amb tants anys d’experiència, en permet estar sempre en la última tendència i treballar amb un equip de professionals de categoria.

Gràcies i ens veiem aviat !